Paltoane bebeluși fete

Pentru a completa ținuta micutei tale din sezonul rece venim în ajutorul tău cu colecția noastră de paltoane și pardesie pentru fetițe de la 0 la 24 luni. Prin experiența noastră de peste 20 ani în domeniul hăinuțelor pentru copii oferim o combinație perfectă de eleganță, tradiție și calitate. Produsele noastre sunt confecționate din materiale premium certificate OEKO-TEX (lână pură, catifea fină, brocard prețios, bumbac), toate alese cu grijă din fabrici cu renume din Europa.

Fiecare palton bebeluși fete și pardesiu bebeluși din colecția noastră este îmbogățit cu detalii minuțioase. Detaliile precum broderiile delicate, broșele detașabile, panglicile și fundițele subtile adaugă un plus de eleganță, iar elementele decorative precum nasturi, mărgelele sau perlele, subliniază caracterul festiv al momentului.

În gama de paltoane bebeluși fete căptușeala lucrată pe suport de vatelină Valtherm 150gr/m2 este un detaliu cheie, fiind concepută pentru a oferi căldură fără a compromite mobilitatea, datorită structurii sale ce facilitează respirabilitatea și confortul termic.

Culorile predominante pentru paltoane bebeluși fete și perdesie bebeluși sunt tonurile pastelate de roz, alb și crem, dar și nuanțele de albastru sau lavandă, care sunt perfecte pentru a completa aspectul delicat al micuțelor prințese.

Croiurile sunt adesea inspirate din moda clasică, cu linii fluide și siluete elegante, însă unele modele pot fi și mai moderne sau inovatoare, adaptându-se preferințelor și tendințelor actuale. Tăieturile perfecte și finisajele impecabile asigură un confort optim și o libertate de mișcare necesară pentru că micuțele domnișoare să se simtă în largul lor.

Aceste paltoane și pardesie fete elegante de la Iridor sunt alegerea perfectă pentru a sublinia grația și frumusețea oricărei ținute.

Afișez toate cele 13 rezultate